Foto: Plivački klub “Borac” Banja Luka / Facebook
U subotu je na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci održan plivački miting “Plivaj srcem” u organizaciji Akademskog plivačkog kluba “22. april“. Miting je organizovan u skladu sa preporukama nadležnih institucija, a u tri dijela takmičenja učestvovalo je 206 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.
 

Na prvom takmičenju u BiH nakon pauze od preko pola godine, učestvovalo je 16 takmičara Plivačkog kluba Borac. Oni su svojili 13 medalja; 2 zlatne, 5 srebrenih i 6 bronzanih.

Adi Mešetović osvojio je zlato u disciplini 100 metara slobodno. Relja Grahovac je osvojio zlato u disciplini 200 metara mješovito. Srebro je uzeo u disciplini 100 metara leđno, takođe još jedno srebro je osvojio u disciplini 100 metara delfin. Aleksej Vidović je osvojio srebro u disciplini 200 metara leđno, a bronzu je uzeo u apsolutnoj kategoriji, u disciplini 200 metara leđno.
 
Maksim Koprivica je bio drugi u disciplini 50 metara prsno i osvojio srebrenu medalju. Vanja Zrnić je bila druga u disciplini 200 metara mješovito, a bronza je osvojila u disciplini 100 metara slobodno. Drugu bronzanu medalju je izvojevala u disciplini 100 metara delfin. Boris Blažević bio je treći u disciplini 200 metara slobodno. Filip Kuruzović je bio treći u disciplini 200 metara slobodno. Ema Greb Radmanović je uzela bronzu u disciplini 100 metara prsno.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime