Reuters/Carl Recine

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anel Ahmedhodžić, još se nije pojavio na okupljanju Zmajeva pred dva meča kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Iako su prvobitno iz Šefild junajteda ispratili Anela Ahmedhodžića na okupljanje reprezentacije, on se još nije pojavio. Siniša Mrkobrada, trener golmana u stručnom štabu Mehe Kodre, izjavio je da su zatečeni situacijom oko Ahmedhodžića.

“Prije samog okupljanja znali smo šta želimo. Meho je čovjek koji zna šta hoće i šta želi. Zatečeni smo situacijom oko Ahmedhodžića. Neko će dati prave informacije dokle je situacija stigla” – rekao je Mrkobrada, pa je govorio i o stanju golmana:

“Kada su u pitanju golmani, Šehić je otišao u Saudijsku Arabiju. To je izazov za njega i to je dobra stvar. Vasilj brani standardno u St. Pauliju, a Pirić je isto bio odličan u AEK-u. Zdravi su, motivisani i to je jedna snaga naše selekcije”.

Podsjetimo, BiH će igrati protiv Lihtenštajna u petak od 20.45 časova, a u ponedjeljak ih očekuje duel protiv Islanda u gostima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime