Milićević
Foto: Miroslav Tanasković/MeridianSportBH

Rukometaš Borca Aleksandar Milićević za MeridianSportBH najavio je narednu utakmicu protiv Bosne u Visokom u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

“Utakmica u Visokom naravno da za nas znači puno, kao i svaka druga, nema opuštanja i ne postoji laka utakmica. Bosna igra lijep rukomet, imali su kadrovskih promjena, ali oni to jako lijepo rade i svakako da će nam biti teško. Mi u svaku utakmicu ulazimo isto, a to je da probijamo svoje granice i da pobijeđujemo sebe prvo na treningu, a poslije na utakmici. Da svi sazrijevamo kao ekipa i da dobijamo mlađe igrače kao što smo već rekli” istakao je Milićević te dodao:

“Da damo sve od sebe, pa ako smo zaslužili, bodove nosimo sa sobom. Neskromno bi bilo reći da ne idemo po bodove, idemo naravno i daćemo sve od sebe. Atmosfera je uvijek sjajna, tu nema šta da se kaže, dugo nisam bio u ekipi sa tako dobrom hemijom, stvarno je za svaku pohvalu od stručnog štaba pa do ekipe. Očekujemo u nastavku kao što sam rekao, da probijamo svoje granice, da vidimo gdje je naš limit, to je zapravo ljepota sporta”.

Utakmica Bosne i Borca u Visokom na programu je u subotu u “SD Mladost Visoko” sa početkom od 20h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime