Arnautović poslao snažnu poruku: "Za našu jednu jedinu BiH ćemo dati sve od sebe na parketu"

Kapiten premijerligaša Salinesa i reprezentativac Bosne i Hercegovine Davor Arnautović je poslao poruku pred putem svog “Facebook” profila pred istorijski duel sa Špancima.

“Želim da se zahvalim roditeljima, zatim prijateljima, ali i navijačima širom Bosne i Hercegovine, koji nas sve ove godine podržavaju. Velike zasluge za sve što mi se dešava u karijeri ima i moj Salines, a ne bi bilo pošteno da ne spomenem i svoj Radnik, ali i svog trenera Predraga Rajića od kojeg sam mnogo naučio”kazao je Davor Arnautović pa dodao:

“Najveću podršku, naravno imam od svoje porodice, od moje Irme i moje djece, zbog kojih i sve radim u životu. Ovo je prvo veliko takmičenje za moju jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu i na parketu ćemo dati sve od sebe da nekome pomrsimo račune i dokazemo naš kvalitet”.


Bosna i Hercegovina svoj premijerni meč na Evropskom prvenstvu igra protiv Španije danas sa početkom od 17:30h na parketu dvorane “MartiniPlaza” u holandskom gradu Groningenu, a direktan prenos je obezbijeđen putem “BHRT-a”.

arnautovic
Printscreen

Na portalu MeridianSportBH ste bili u mogućnosti da pročitate detaljne analize i najave grupe A i B kao i C i D, a pored toga možete naći i kompletan put Bosne i Hercegovine na Evropsko prvenstvo u Holandiji koja je time izborila istorijski nastup na nekom velikom takmičenju i to možete pročitati OVDJE.

Pored toga što ćete biti u mogućnosti da na portalu MeridianSportBH ispratite sva dešavanja na predstojećem Evropskom prvenstvu, mogli ste i da pročitate najave istog od strane premijerligaških futsalera Bosne i Hercegovine. 

Ukoliko niste pročitali šta su imali da kažu neki od igrača Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, to možete da uradite putem klika na linkove u nastavku teksta:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Postavi odgovor