Bahar ogorčen: "Razočaravajuće je"

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar je nakon završene utakmice protiv Jang Bojsa istakao kako je razočaran konačnim rezultatom.

Crvena zvezda je na terenu svog stadiona “Rajko Mitić” remizirala protiv Jang Bojsa sa konačnih 2:2, a trener domaćih Izraelac Barak Bahar je istakao nezadovoljstvo time.

“Razočaravajuće je jer nismo pobijedili. Imali smo sjajan momentum na početku i kraju. Odbrana je pokazala dobar karakter, ali na kraju nije bilo dovoljno. Potrudićemo se da sledeći put bude bolje”rekao je Bahar te prokomentarisao rezerviste Crvene zvezde koju su ušli pri vođstvu Jang Bojsa od 2:1 u drugom poluvremenu:

“Rekao sam da smo završili dobro utakmicu, ali to je bilo tako jer smo morali da postignemo gol. Moramo igrati pametnije. Primili smo lak gol, poslije toga smo morali da jurimo za njima. Svi igrači koji su ušli sa klupe su odradili dobar posao. Umalo smo stigli do pobjede. Ponekad igrači mogu da uđu sa klupe i promijene utakmicu. Pogotovo igrač poput Aleksandra Kataija, koji nije igrao puno. Umalo nam je donio pobjedu. Moramo biti fokusiraniji jer u Ligi šampiona nemate toliko šansi kao danas. Moramo postizati golove kada one dođu”.

Postavi odgovor