Barselona dovela vedetu Milana u svoje redove?

Barselona je jedan od klubova koji aktivno učestvuje na tržištu slobodnih igrača već duže vrijeme, i velika je vjerovatnoća da će to i nastaviti što govori njihovo navodno novo pojačanje iz Milana, prenosi “barcauniversal”.

Nako što su potpisali Memfisa Depaja, Erika Garsiju i Serhija Aguera na ljeto 2021. godine, Dani Alveš i Pjer Emerik-Obamejang su dovedeni putem “Bosmanovog pravila” na ovu zimu.

Andreas Kristensen, Cezar Aspilikueta i Nuser Mazraui su još neka od imena koja se povezuju sa dolaskom na “Kamp Nou”, ali čini se da je “Barsa” već kompletirala potpis jednog igrača kojem ugovor ističe na ljeto te je slobodan da nađe novi klub dok traje sezona.

Prema navodima veoma pouzdanog izvora Đanluke Di Marcija, Barselona je potpisala te dovela u svoje redove veznog igrača Milana Franka Kesija i to na četiri godine.

Ovaj vezni fudbaler je odradio svoje medicinske preglede u švajcarskom gradu Luganu tokom proteklih nekoliko dana, te se sa “Barsom” dogovorio da prima platu od sedam miliona evra godišnje.

Kao još jedna transfer glasina, i to sve jača, se pominje povratak Lionela Mesija na “Kamp Nou”. Čak je i trener Barselone Čavi snažno aludirao kako su ovom Argentincu vrata otvorena i da ga želi vidjeti ponovo u dresu Barselone.

Postavi odgovor