Foto: Privatna arhiva

U prostorijama banjalučkog Sportskog bilijar kluba Osmica, za vikend je održan turnir pod nazivom Sportski bilijar klub Osmica Open 2021. Roberto Bartol, bilijarista iz Hrvatske koji je osvojio drugo mjesto, za MeridianSportBH je iznio svoje utiske sa događaja.

Bartol je u finalu, u izuzetno neizvjesnom dvoboju, poražen od Gorana Mladenovića ‘Grge’ sa 9:8.

“Sa organizacijom turnira nisam pretjerano zadovoljan, ali isto tako shvatam da je teško organizovati turnir da bude sve savršeno, bilo je mnogo igrača na mali broj stolova i događaj se u oba dana dosta odužio. Bio sam na još dva turnira u Banjaluci, te na mnogo drugih u Bosni i Hercegovini i naravno da ću ponovo doći kad god budem imao priliku” – rekao je Roberto, pa nastavio:

“Zadovoljan sam svojim rezultatom, jer nisam igrao sa svojom opremom dok nisam popravio problem koji sam imao sa štapom. Nisam odigrao svoju najbolju igru, ali to je tako, ne može se uvijek biti najbolji, a kao najbolji i najzanimljiviji meč na turniru bih izdvojio onaj protiv Miladina Glišića, koji je poveo sa 6:2, ali sam nekim čudom preokrenuo na 7:6. Iskreno, nisam pretjerano gledao tuđe mečeve, jer se fokusiram na sebe i na pripreme za svoje duele. U budućnosti, želim da igram što više jakih turnira, tako da planiram igrati Euro toureve i sve svjetske turnire koje ću moći igrati”.

Pored vicešampionskog pehara, Bartolu je za osvojeno drugo mjesto pripala novčana nagrada u iznosu od 450 evra.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime