foto: fksloboda.ba

Kapiten ekipe Slobode Amar Beganović rekao je na konferenciji za novinare pred utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine sa Rudarom iz Prijedora da je atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou. 

On je naglasio da će u nedjelju izaći puni volje i želje da se pokažu navijačima u što boljem svijetlu.

Jedan od najtežih perioda je iza nas igrača koji smo prošli ovaj mjesec dana priprema. Dobro smo se pripremili za nadolazeću sezonu i prvo kolo koje nas čeka već u nedjelju. Atmosfera u ekipi je na vrhunskom nivou, poslije dobrog rada na pripremama i jedne pozitivne atmosfere u ekipi i oko kluba koja se dešava u prethodnom periodu. U nedjelju ćemo izaći puni želje i volje, da ostvarimo dobar rezultat, da uđemo u sezonu što bolje i da se našim navijačima koji se vraćaju na tribine predstavimo u što boljem svjetlu. Nadam se da ćemo one ciljeve koje su stručni štab i uprava kluba postavili pred nas igrače, ostvariti u predstojećem periodu” – izjavio je Beganović. 

Pored njega trener Mladen Žižović je rekao da će od igrača tražiti odgovornost i disciplinu. Utakmica između Slobode i Rudara na programu je u nedjelju u 19 časova.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime