foto: fksloboda.ba

Kapiten Slobode Tuzle Amar Beganović uputio je novogodišnju čestitku navijačima u ime ekipe putem zvanične stranice kluba.

Sloboda je polusezonu iza nas završila na osmoj poziciji, što je ako se uzmu u obzir sve okolnosti u kojima se klub trenutno nalazi, više nego zadovoljavajuć rezultat za Gradimira Crnogorca i tim.

Vjerovali smo u ono što mnogima nije bilo realno, a u novoj godini želimo da nastavimo sa ispunjavanjem naših ciljeva. Nadam se uz prisustvo naših navijača” – rekao je Amar Beganović, a potom i uputio novogodišnju čestitku:

Svim navijačima i simpatizerima FK Sloboda želim srećnu i uspješnu 2021. godinu. Da iza sebe ostave sve loše u 2020. godini koja nas je naučila da nevolje s kojima se suočavamo i način na koji odgovaramo imaju moć oblikovanja našeg života. Sa svakim izazovom dobijamo priliku ustrajati, učiti i izrasti u jača, saosjećajnija i zahvalnija ljudska bića. Vama i vašim najbližim želim mnogo zdravlja, jer je to ono što danas najviše vrijedi, a najmanje cijenimo. Srećna Nova godina“.

Crveno-crni” pripreme za drugi dio sezone počinju 11. januara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime