Gettyimages
, Boban Marjanović: “Uživam u svakom trenutku u NBA”
Gettyimages

Srpski reprezentativac i košarkaš Dalas Maveriksa jedan je rijetkih NBA košarkaša kojeg obožavaju apsolutno svi gdje god da se pojavi. Nakon pobjede Maveriksa protiv Klipersa u drugom meču Zapadne konferencije Boban Marjanović bio je dio pomalo neobičnog intervjua kada se po završetku meču video vezom uključio u “Inside the NBA”, pa u par navrata iskreno nasmijao Šekila O’Nila, Čarlsa Barklija, Kenija Smita kao i domaćina poznate emisije Ernija Džonsona.

“Volim te Bobane, volim kako igraš, reci porodici u Srbiji da te volim! Da li je istina da su ti roditelji visoki oko 160 centimetara?” – bila je uvodna rečenica uvijek raspoloženog Šekila O’Nila.

“Da, to je istina! Usput, prvi put sam ovdje i malo sam nervozan jer mi ove slušalice ne odgovaraju, pa ako ih slučajno polomim, ne brinite, kupiću nove.” – odgovorio je u šaljivom tonu dobroćudni div Boban Marjanović.

“Naučio sam uživati u svakom momentu na parketu. Ako igram super, ako ne igram trudiću se da na bilo koji drugi način pomognem saigračima, bilo to nekim korisnim savjetima ili činjenicom da pokušam nasmijati sviju. Jednostavno, u jednom momentu svoje karijere shvatio sam da je sve što želim da uvijek budem nasmijan.” – iskreno je rekao centar Dalasa koji je na ovom meču za samo devet minuta uspio ostvariti učinak od 13 poena i devet skokova.

Osim analize meča, uspjeli su Šek i Barkli da postave pitanja šta bi se desilo u stvarnom obračunu Marjanovića i Kijanu Rivsa aludirajući na obračun iz filma “John Wick” kada je u ulozi koju je glumio Bobi ipak izvukao deblji kraj.

Tu je između redova spomenuta i čuvena jugoslovenska škola košarke, pa je Šek upitao: “Bobane sa obzirom da su svi ljudi kojima se prezime završava na -IĆ sjajni šuteri, kakav si ti u tom parametru?”

“Imao sam mnogo trenera u karijeri i od svakog sam nešto naučio. Iako ne šutiram mnogo na mečevima, nadam se da znam. I dalje radim na tome”. – odgovorio je Marjanović uz osmijeh na licu.

Na kraju intervjua Boban se zahvalio što su izabrali njega, a ne Dončića, što je izazvalo erupciju osmijeha na licima u studiju “Inside the NBA”. 

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime