Foto: Reuters

U razgovoru Bogdana Bogdanovića i uglednog novinara lista “The Athletic” Sema Amika srpski reprezentativac otkrio je da je za cijelu sagu sa Milvoki Baksima i propalim trejdom saznao preko tvitera, te da mu iskustvo slobodnog agenta uopšte nije prijalo.

“Svi su mi čestitali kao da je to završen posao, a ja nisam imao pojma o čemu se radi, zaista. Poslije toga NBA istraga i opet sam se pitao šta se dešava, jer sam sve saznao preko tvitera. Moj agent mi je prenio informacije, ali ono što je bilo neprofesionalno jeste činjenica da niko igrača nije obavjestio o tome. Bilo je kasno, u to vrijeme sam još uvijek bio u Beogradu, pripremao sam se za jutarnji trening kada sam opet sve vidio na tviteru. To je moje iskustvo kao slobodnog agenta. Poslije toga sam bio preplašen” – iskreno je rekao Bogdanović.

Kao mali podsjetnik na cijelu ovu priču, američki mediji prenijeli su informaciju da je Bogdan Bogdanović novi igrač Milvoki Baksa. Nedugo zatim stigli su demanti, da bi prelazni rok okončao upravo transfer “srpskog snajpera” u Atlanta Hokse gdje je potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 72 miliona dolara.

Potom je NBA istragom ustanovljeno da su Milvoki Baksi vodili ilegalne pregovore prije zvaničnog početka prelaznog roka zbog čega su kažnjeni od strane čelnih ljudi najkvalitetnije lige svijeta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime