Privatna arhiva

Potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković na predstavljanju novog šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića izjavio je da je baš on bio prvi izbor i da su se relativno brzo dogovorili oko uslova i saradnje.

“Želim da se zahvalim Zoranu Milinkoviću i da mu poželim dobrodošlicu. Zoran je neko ko nije nepoznanica ovdje. Ovo mu je povratak po treći put. Prvo je bio igrač, pa kao trener i sad na poziciji šefa stručnog štaba. Nakon rastanka sa Markom Maksimovićem, intenzivno smo krenuli u potragu za novim šefom stručnog štaba. Prvi izbor bio je Milinković i relativno smo se brzo dogovorili oko saradnje. Ciljevi ostaju isti sa početka prvenstva, a to je odbrana titule prvenstva Bosne i Hercegovine. Svi ćemo težiti ka tome i sa novim šefom vjerujem da ćemo doći do toga” izjavio je Zeljković pa dodao:

“Ugovor smo potpisali na dvije godine, a pomagaće mu stručni štab koji je ostao nakon odlaska Maksimovića. U narednim danima doće još jedan pomoćnik stručnog štaba.”

Na pitanje novinara MeridianSportBH kako da se klub iznenadno odlučio baš za trenera Zorana Milinkovića, jer se on nije pominjao u medijima Bogoljub Zeljković je izjavio:

“Naš prvi izbor bio je Milinković. Mi smo ga odmah kontaktirali i počeli dogovarati uslove i evo uspjeli smo doći do zajedničkog jezika i dogovoriti saradnju.”

Borac narednu utakmicu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine igra protiv Posušja sedmog avgusta.

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime