foto: Fudbalski klub Radnik Bijeljina- zvanična stranica/Facebook

Vladimir Bradonjić je napustio bijeljinski Radnik i zvanično postao fudbaler grčkog PAOK-a.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je četiri godine proveo u klubu koji se takmiči u Premijer ligi BiH, a na društvenoj mreži Instagram oprostio se od plavog tima.

Četiri godine u Radniku proletjele su kao tren. U ovom klubu sam doživio jedinstvene momente, kao i svoju punu igračku afirmaciju. Naučio sam mnogo stvari, sazrio sam, razumio značaj rada i upornosti, upoznao divne ljude. Dijelili smo lijepe i one manje lijepe trenutke. Jednako smo se nosili sa padovima, kao i sa uspjesima. Dostojanstveno, podignute glave” – napisao je Bradonjić, pa nastavio:

Prvenstveno želim da se zahvalim Bogu i mojoj porodici koja mi je uvijek bila najveća podrška i oslonac u životu, bez vas to ne bih uspio. Hvala mojim prijateljima i poznanicima, za svaku riječ podrške koju ste mi uputili. Hvala svim trenerima FK Radnik koji su me trenirali. Hvala svim ljudima unutar kluba. Hvala mojim saigračim, želim vam puno uspjeha u nastavku sezone, kao i vašim karijerama. Hvala mojim menadžerima koji su od samog početka vjerovali u mene. Ovo poglavlje je završeno. Došlo je vrijeme da ispisujemo nove stranice ove knjige koja se zove život. Još jednom hvala vam na svemu. Nikad vas neću zaboraviti. Navijaću za vas i želim da izborite opstanak u Premijer ligi“.

On je potpisao ugovor za grčkim timom do 31. decembra 2024. godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime