Foto: FK Jedinstvo Brčko

Jedinstvo Brčko sutra u okviru 12. kola Prve lige Republike Srpske gostuje u Foči protiv Sutjeske. Uoči susreta za MeridianSportBH očekivanja je iznio trener Jedinstva Zoran Brković.

Gostovanje u Foči poznato je širom Prve lige Republike Srpske kao jedno od najtežih, ali to ne brine puno trenera Jedinstva Zorana Brkovića.

“Iskreno na svako gostovanje idemo da igramo fudbal i to smo pokazali tokom ove polusezone. Tačno je da je Sutjeska organizovan i jak domaćin, ali isto tako smo i mi dobar i neugodan gost. Idemo tamo da se nadigravamo i tražimo svoju šansu. Svaki rezultat sem poraza za nas je povoljan” – rekao je Brković.

Sutjeska je prije prošlog kola promijenila trenera, pa je na klupu ponovo došao Miljan Radanović. Na pitanje da li je to izazvalo pozitivne reakcije u protivničkoj ekipi ili je to prednost za Jedinstvo Brković je odgovorio:

“Nikada to ne znate. Može da izazove i pozitivne reakcije, ali i negativne. Bez obzira, smatram da je Sutjeska jedna ozbiljna ekipa i tako ćemo i pristupiti utakmici”.

Trener Jedinstva dodao je i da u Foču dolaze kompletni i zdravi, osim Mirzeta Buljubašića koji ima suspenziju kartonima.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime