Printscreen

Kikbokser Čedo “TDI” Pantić 14. oktobra u Novom Sadu imaće borbu u K1 kategoriji do 75,5 kilograma protiv Slovenca Samo Petjea.

Rođeni Modričanin ističe da je spreman za borbu i da ga raduje što je zamjena za meč Petje, koji se smatra najboljim regionalnim borcem.

Pripreme idu dobro bez povreda, privodimo ih  kraju. Kako kaže izreka da bi ušao u raj, moraš proći kroz pakao i takve su meni bile pripreme. Biću sigurno spreman za borbu u Novom Sadu. Spremao sam se čitavu godinu, nadajući se da će pandemija što prije proći i da će meč biti organizovan. Protiv ovakvog protivnika mora se uvijek dobra taktika spremiti. Raduje me što je nova zamjena kako kažu najbolji regionalni borac, pa ću ja taman doći da zauzmem njegovo mjesto” – rekao je Pantić za naš portal.

Pantić napominje da mu je ovo najteži ispit do sada u karijeri, pošto je Slovenac šampion u dvije težinske kategorije FFC-a i da se nada da će pobijediti na bodove.

Ovo je najteži ispit do sada za mene, nadam se da ću pobijediti na bodove, ali u ovakvim borbama jedan udarac može odlučiti sve. Petje je jednom prilikom rekao da sam ga prozivao i da će me nokautirati. Kao prvo nisam ga prozivao, već sam ga hvalio i govorio da je izgubio ružnim nokautom. To što on misli da će mene nokautirati, to može da objesi mačku o rep, jer ja treniram dan i noć i neće se provesti kao što je mislio” – dodao je Pantić.

On ističe da mu je žao što neće biti publike, ali će pobjedu posvetiti baš njima i najavio da će do kraja godine u beogradskoj “Štark areni” imati meč sa Ramazanom Razakovom.

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime