Crvena zvezda Meridianbet oborila rekord po broju prodatih sezonskih karata

Crvena zvezda Meridianbet oborila je klupski rekord po broju prodatih sezonskih ulaznica za novu sezonu.

Navijači šampiona Srbije su kupili oko 12 hiljada karata, tako da je u opticaju ostalo još oko 500, što je potvrdio i predsednik Crvene zvezde Meridianbet, Nebojša Čović.

“Pri kraju smo pripremnog dijela za novu sezonu. Jako je dobra ekipa i dobar je stručni štab, veoma je iskusan trener. Naravno, u pripremnom periodu pobjeđujete, gubite, sagledavate gdje su dobre strane, šta bi trebalo da popravljate… Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države” – rekao je Čović, pa nastavio:

“I ono što nam je važno i gdje ćemo napraviti veliki iskorak, to je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi i plasman na fajnal-for. To šta sad kažu, da li je ovako ili je onako, vidjećemo. Sezona počinje 30. septembra, naša prva utakmica je u ABA ligi u Banjaluci, a 5. oktobra je ovdje Asvel i samo bih podsjetio da je ostalo jako malo sezonskih karata. Plasirano je oko 12.500, a ostalo je oko 500-600 sezonskih karata. Neka naši navijači, simpatizeri, požure”.

Podsjetimo, Zvezda u subotu igra protiv Igokee na otvaranju ABA lige, dok će 5. oktobra ugostiti Asvel u prvom kolu Evrolige.

Postavi odgovor