Privatna arhiva

Leotar sutra otvara 15. kolo Prve lige Republike Srpske protiv Slavije u Trebinju. Pred utakmicu za MeridianSport očekivanja otkrio je trener “Tigrova” Oleg Ćurić.

“Sigurno da bi bilo dobro da pobjedom završimo polusezonu i ostanemo u vrhu tabele na svega nekoliko bodova od prvog i drugog mjesta što bi bilo i više nego što smo očekivali na početku” – rekao je Oleg Ćurić.

Nakon ove utakmice slijedi pauza u Prvoj ligi Republike Srpske.

“Mislim da pauza dolazi u pravo vrijeme. Prije svega radi virusa, jer je polako ušao i u klubove, a i svi smo umorni od toga. Sa druge strane iza nas je jako naporan period, igrali smo dva Kupa plus prvenstvo i imali daleka putovanja. Sa te strane smo se potrošili više nego sve ostale ekipe, jer smo stalno na putu po sedam-osam, pa i više sati” – priznao je trener Leotara.

Nakon odigranih 14 kola ekipa iz Trebinja nalazi se na petoj poziciji sa osvojenim 21 bodom. Isto toliko ima i četveroplasirana Modriča.

“Od starta sam govorio i takav plan je klub imao, da budemo jedan stabilan prvoligaš i da pružimo šansu igračima koji su iznijeli teret Druge lige i domaćim igračima, što se na kraju pokazalo kao dobro jer sada imamo jasnu sliku ko od igrača koliko može. Ima igrača koji su prijatno iznenadili, ali ima i onih koji su podbacili. Sa svega četiri klinca sa strane i sa minimalnim izdvajanjima za pojačanja moramo biti zadovoljni, čak smo napravili korak više i nalazimo se u vrhu tabele” – kazao je Ćurić.

U posljednjoj utakmici ove polusezone u goste im dolazi ekipa Slavije koja je prošlo kolo slavila protiv lidera Rudara.

“Ekipu Slavije nisam imao priliku da pratim, ali većinu igrača poznajem i mislim da se radi o jednoj kvalitetnoj i iskusnoj ekipi pa stoga očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu kao što su uvijek bile utakmice protiv Slavije” – dodao je trener “Tigrova“.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime