Foto: MeridianSport

Fudbaleri Borca danas od 11:30h po lokalnom vremenu odradili su trening u teretani hotela “Titanik” i nakon toga imaju vrijeme predviđeno za odmor i oporavak od jučerašnjeg dana.

Velikan iz Platonove” izgubio je u prvoj pripremnoj utakmici rezultatom 1:0, ali je prvenstveno cilj Marka Maksimovića i stručnog štaba bio da igrači trkački odrade svoje zadatke, što je uspješno i realizovano.

Danas je na rasporedu bio jutarnji trening u teretani, a ostatak dana igrači će biti slobodni. Faza priprema je takva da su trenutno “teške noge“, ali i dalje sve ide po planu kako je i predviđeno, sa čim može biti zadovoljna struka Borca.

Manji problemi su trenutno blaže povrede Jove Lukića i Dine Ćosića koji danas nisu trenirali sa ekipom, dok Marko Jovanović još uvijek radi odvojeno, ali se uskoro očekuje i njegovo priključenje ostatku tima.

O dobroj atmosferi u timu svjedoči i današnji trening kojem se priključio i predsjednik kluba Stojan Malbašić i zajedno sa igračima trčao na pokretnoj traci.

Borac, Dan tri za Borac u Antaliji, i predsjednik se priključio treninzima (FOTO)
foto: MeridianSport

Borac u srijedu očekuje nova utakmica, a protivnik će biti ekipa koja se takmiči u drugoj po rangu ligi u Rumuniji, ali igrače uglavnom čine mađarski fudbaleri – Čiksereda.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime