Foto: Reuters/Kemal Aslan

Danas su delegirane sudije za 31. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine potvrdili su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Utakmicu koja se igra na stadionu “Grbavica” između Željezničara i prvoplasiranog Borca sudiće Elvis Mujić iz Banovića, dok su pomoćnici Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva i Sreten Udovičić iz Prijedora, a četvrti sudija biće Sabrija Topalović.

Na utakmici Radnika i Olimpika u Bijeljini pravdu će dijeliti Dragan Petrović iz Banjaluke, a asistenti će biti Mirza Čejvanović iz Tuzle i Boris Dujmović iz Mostara.

Antoni Bandić sudiće duel Mladosti i Sarajeva, a njemu će pomagati Amer Macić iz Mostara i Bojan Maksimović iz Modriče.

Utakmicu Slobode i Širokog Brijega sudiće Miloš Gigović iz Gradiške, a njegovi pomoćnici biće Damir Lazić iz Brčkog i Nebojša Žugić iz Banjaluke.

Duel Zrinjskog i Krupe sudiće Admir Musić iz Sarajeva, a njemu će asistirati Moamer Čaušević i Kadić Amir, dok je četvrti sudija Frano Jelić iz Širokog Brijega.

“Povratnik” na terene Premijer lige Irfan Peljto dijeliće pravdu na utakmici u kojoj se sastaju Tuzla siti i Velež. Njegovi pomoćnici biće Goran Dujak iz Odžaka i Enes Đozić iz Sarajeva, a četvrti arbitar je Adis Mulahasnović.

Sve utakmice 31. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igraju se u nedjelju sa početkom od 17h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime