(Photo by Alex Pantling/Getty Images)

Verbalnom obračunu Novaka Đokovića i Nika Kirjosa ne nazire se kraj u skorije vrijeme, a australijski teniser ovaj put prozivanje Srbina nastavio je komentarima na društvenoj mreži “Instagram”.

Naime Tejlor Fric poražen je poslije velike borbe upravo od Đokovića na Australijan openu, pa je na privatnom profilu već navedene društvene mreže napisao sljedeće:

Težak način da se sve završi na Australijan openu. Bio sam tako blizu nečeg velikog pošto sam se borio najbolje što sam mogao. Prejak je bio Novak na kraju, nadam se da će uskoro biti bolje što se tiče povrede. Hvala svima na podršci, slijedi povratak na posao”.

19. teniser svijeta iz “zemlje kengura” nije mogao ostati suzdržan, pa je napisao komentar kojim evidentno aludira na probleme se povredom Novaka Đokovića koji je upravo u tom meču protiv Frica tražio medicinski tajmaut kako bi otklonio prisutne bolove.

“Uzeću medicinski tajmaut Frici, vrlo brzo, vraćam se za dva sata” – ironično je napisao Australijanac.

Kirjos se već jednom pronašao u centru pažnje upravo zbog Novaka Đokovića, potom je tema teniskih kuloara bio poslije pića koje je odabrao da pije tokom meča protiv Austrijanca Dominika Tima, a zatim su uslijedile rečenice koje opisuju da mu tenis i nije baš na prvom mjestu

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime