MeridianSport

U zimskom prelaznom roku iz hrvatskih Kustošija u redove “Velikana iz Platonovestigao je Kamerunac Donald Mols. Nakon nekoliko dana izborio se i za ugovor sa Borcem, a za MeridianSport otkrio je kako se osjećao kao da je već duže vrijeme član tima.

Zaista sam srećan što sam ovdje. Ovo je jako dobar i velik klub. Ne osjećam se kao da sam nov ovdje, jer svi su saigrači uz mene i pomažu mi, tako da mi je jako drago biti ovdje, zaista sam srećan” – rekao je Donald Mols na početku razgovora.

Sa obzirom da je u prethodnom periodu u karijeri igrao u Hrvatskoj, Borčev Kamerunac je naučio i malo jezika. Razumijevanje mu ide odlično, dok mu još uvijek malo teže pada izgovor.

Da, naučio sam i malo jezika” – kazao je Mols, a potom i na srpskom rekao: “Naravno”.

Sličan je jezik kao i hrvatski, pa sam malo naučio tamo. Razumijem dosta toga, a mogu i da odgovaram” – priznao je vezni fudbaler.

On je protiv Kizimkuna i debitovao u crveno-plavom dresu na poziciji zadnjeg veznog.

Sviđaju mi se kako igraju Modrić, Rakitić, Majkl Esijen. Volim njihov stil igre. Omiljeni igrač iz Kameruna mi je Aleks Song. Volio bih da igram kao on” – otkrio je Mols.

Novi fudbaler Borca otkrio je da je i ranije znao za klub, te da je nakon kontakta dodatno istražio o gradu i “Velikanu iz Platonove“.

Jako je lijep grad. Hrana je odlična. Volim mnogo toga, a omiljeni mi je Bolonjez i riža” – dodao je Donald Mols.

On je pred put u Antaliju potpisao trajni ugovor sa banjalučkim klubom i u nastavku sezone će se pokušati izboriti za svoje mjesto u timu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime