Foto: Printscreen

Bivši olimpijski bokser Kabari Salem čiji je udarac jednom doveo do smrti kolege, uhapšen je pod optužbom za ubistvo vlastite ćerke. Vjeruje se da je on zadavio svoje dijete, 25-godišnju Olu Salem.

Prema izvještajima, Salem je njeno tijelo odvezao na “Stejten Ajlend“, odvukao u park “Blumindejl” i prekrio lišćem. Vjeruje se da se ubistvo dogodilo u oktobru 2019. godine, Salem je pobjegao iz SAD-a, a pripadnici američke policije nisu mu ušli u trag sve do decembra prošle godine.

Bivši profesionalni bokser optužen je po sedam tačaka optužnice koja ga tereti za ubistvo drugog stepena, pokolj prvog stepena, skrivanje leša, davljenje prvog stepena i zločin protiv osobe u srodstvu.

Želim znati šta joj se dogodilo, koji je razlog nestanka, ali niko mi ne govori ništa, samo čekam. Bila je stvarno dobra, lijepa djevojka” – rekao je Kabari prije hapšenja, prenio je “BloodyElbow.

Prije ubistva, Ola je volontirala u ženskom centru “Asija” sa sjedištem u Njujorku i zalagala se za prava žena koje su bile žrtve porodičnog nasilja.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime