Foto: Printscreen

Odnos Lionela Mesija prema saigraču iz Barselone, Antoanu Grizmanu bio je jadan, tvrdi bivši savjetnik francuskog napadača Erik Olhats, te optužuje Argentinca za loš uticaj na igrače.

Francuski reprezentativac borio se kako bi ostvario željeni učinak sa “Blaugranom“, ali Olhats kaže da to nije zbog nedostatka želje i rada 29-godišnjeg Grizmana.

Mesijev stav prema Grizmanu je bio jadan, natjerao ga je da to osjeti. Uvijek sam slušao Antoana kako kaže da nema problema sa Lionelom, ali nikad obrnuto. U mojim očima, Mesi je rekao da želi otići da vidi kakvu ulogu još ima kao igrač koji donosi odluke, u vezi sa igračima koji su stigli i onima koji su otišli, ali on je na kraju ostao. Klasični Mesi. Sjajan na terenu, ali i loš van njega. Barselona pati već neko vrijeme, a ožiljci toga su evidentni” – rekao je Erik, a prenio “Goal.

Olhats je istakeo evidentno loš odnos između Argentinca i Francuza kada je ovaj drugi došao iz Atletiko Madrida.

Prošle godine, kad je Antoan stigao, Mesi nije razgovarao s njim, nije mu dodavao loptu. Stvorio je pravu traumu za više nego negativnu adaptaciju. To je očito ostavilo traga. Bilo je jasno i vidljivo” – zaključio je bivši Grizmanov savjetnik.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime