Dragan Nikolić
Foto: Dragana Stjepanović/ABA-liga.com

Borac je u prvom četvrtfinalu Druge ABA lige savladao Mladost rezultatom 80:79. Trener Banjalučana, Dragan Nikolić, je dao svoje utiske nakon pobjede njegovog tima.

Banjalučki tim je imao prednost gotovo tokom cijelog meča, ali su se košarkaši Mladosti uspjeli u potpunosti vratiti u meč. Ušlo se u triler završnicu, zemunski tim je jedno slobodno bacanje dijelilo do produžetka, ali je Andrija Bojić bio neprecizan, te je Borac na kraju ipak slavio.

”Na ovom istom mjestu prije pet godina, poslije onog velikog finala između MZT-a i Karpoš Sokola, sam rekao da idem da bi se jednog dana vratio. Došao je taj dan da se vratim na moj teren u Skoplju. Ja, šta god da je bilo, sam veoma srećan zato što se nalazim u svojoj dedovini i što ću ostati još neko vrijeme ovdje gdje se najbolje osjećam, podjednako dobro kao i u Banjaluci” – kazao je Nikolić, pa nastavio:

”Samo je bilo pitanje ko će od ove dvije ekipe biti malerozniji. Kad se bude dijelio Oskar za 2022. godinu, kada je najmaleroznija ekipa u pitanju, to će biti ili zemunska Mladost ili banjalučki Borac. Povrede, nesrećno izgubljene utakmice, silni baksuzluci, bolesti,… Na kraju je sreća presudila, mi smo imali nešto više sreće od njih. To je klub u kome sam dugo radio, iz koga sam došao ovdje u Skoplju u Karpoš Sokole.

Želim ovom prilikom da još jednom mom drugu Draganu Jakovljeviću izjavim saučešće povodom njegovog velikog gubitka prije nekog vremena. Znam, nažalost, kako se osjeća. Zemunskoj Mladosti želim puno sreće i u narednim godinama. Podigli su se na jedan veliki nivo i sigurno će nastaviti tim putem. Što se nas tiče, rekao sam vam, dok god sam u Skoplju ja ću se jako dobro osjećati i lijepo ću provesti naredne dane”.

Borac će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Helios – Zlatibor.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime