Foto: Gettyimages

Malo fudbalsko čudo sanjalo je neostvareni san sve do devedesete minute.

, Gasperini: “Ovakav poraz boli još više”
Foto: Gettyimages

Đan Pjero Gasperini priznao je da ga dva gola Pariza u sudijskoj nadoknadi bole mnogo više od scenarija da su Nejmar i ekipa već ranije osigurali pobjedu.

Gasperinijevi izabranici su dali svoj maksimum, to je sigurno. Na kraju ipak nisu imali snage da se odbrane od munjevitih napada Pariza, a u prilog im nije išlo ni to što su samu završnicu odigrali sa deset igrača u polju pošto je Remo Frojler zbog povrede propustio sudijsku nadoknadu.

“Najveći žal ostaje zato što smo stvarno čvrsto vjerovali i mislili da možemo ostvariti vrhunski uspjeh plasmana u polufinale Lige šampiona. Ipak ostaje ogromna lična satisfakcija u tome što smo imali vrhunsku sezonu u Evropi i pružili zaista dobre partije protiv najboljih timova na Starom kontinentu.”, rekao je Gasperini.

Šef štručnog štaba Atalante se tu nije zaustavio, pa je dodao – “Ljudi iz Bergama će svakako slaviti, jer imaju taj osjećaj pripadnosti i prepoznavanje tog momenta da smo u svakom trenutku zaista dali svoj maksimum. Ovo je upravo ono što su tražili od nas, strast, ideja, požrtvovanje, vrijednosti koje moramo da nastavimo crpimo u budućnosti!”

Na kraju, kad se podvuče crta bili su tako blizu, a opet tako daleko, ali zaista tim Atalante poslao je jednu lijepu poruku fudbalskoj javnosti i svijetu kako su granice tu da se pomjeraju!

3 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime