Printscreen

Određeni su arbitri za 31. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Leotar i Rudar Prijedor otvaraju kolo subotnjim duelom u 15 časova, a sudiće ga Miloš Gigović iz Gradiške, sa pomoćnicima Davorom Beljom i Markom Perićem iz Mostara. Ovo je ujedno i utakmica sa najvećim značajem, jer se radi o dva direktna konkurenta u borbi za opstanak.

Velež i Tuzla siti se sastaju dva sata kasnije, a meč sudi Benjamin Deljković iz Sarajeva sa pomoćnicima Moamerom Čauševićem i Dženanom Milićem, takođe iz Sarajeva.

U istom terminu Široki Brijeg će ugostiti Sarajevo, a meč sudi Zoran Grbić iz Prijedora, sa pomoćnicima Nebojšom Žugićem iz Gradiške i Amerom Macićem iz Mostara.

gigovic, Gigović sudi najbitniju utakmicu 31. kola Premijer lige, Grbić na Pecari u duelu Širokog i Sarajeva
printscreen

U nedjelju, 15. maja, Sloboda je u 15 sati domaćin Borcu, a utakmicu sudi Frano Jelić iz Širokog Brijega sa pomoćnicima Damirom Lazićem iz Brčkog i Sretenom Udovičićem iz Prijedora.

U 17 časova istog dana Posušje će ugostiti Zrinjski, a meč sudi Danijel Bojo iz Kiseljaka, sa pomoćnicima Goranom Dujakom iz Odžaka i Stefanom Tešanovićem iz Istočnog Sarajeva.

U ponedjeljak, 16. maja, Željezničar će na Grbavici ugostiti Radnik, a termin početka utakmice je simboličnih 19:21. Susret će suditi Sabrija Topalović iz Zenice, sa pomoćnicima Tarikom Mulasmajićem iz Tešnja i Mirzom Čejvanovićem iz Tuzle.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime