Foto: Privatna arhiva

Čapljina sutra gostuje ekipi Bratunca u okviru 16. kola Lige Bosne i Hercegovine. Pred taj meč za MeridianSportBH centar Čapljine Gojko Sudžum rekao je da je još uvijek upitno u kojem će sastavu nastupiti.

Kao i prethodno kolo na klupi Čapljine se neće naći Boris Džidić zbog zdravstenih problema, a umjesto njega tim će voditi pomoćnik Amar Krpo.

Za utakmicu sa Bratuncem, kao i sa Čelikom, nećemo biti kompletni, Jugović i Savković su upitni, a Brajkovic definitivno neće igrati, dok su i ostali igrači, zbog već treće izolacije i neredovnog treninga dosta roviti i daleko od takmičarske forme, kao i trener Džidić koji još nije spreman da vodi utakmicu. Sezona je takva kakva je i za sad nam je najbitnije da ostanemo zdravi” – rekao je Gojko Sudžum i nastavio:

Najveća opasnost nam prijeti od trojke Rikalo, Pilčević, Ćup koji su za ovaj nivo dosta kvalitetni igrači. Mi još ne znamo u kom ćemo sastavu nastupiti, ali to nije razlog da ne tražimo, koliko to god bilo nerealno, svoju šansu u Bratuncu“.

Upravo je Marko Rikalo iz redova Bratunca označio Sudžuma kao najveću opasnost koja dolazi iz tima Čapljine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime