GOŠK ostao i bez pomoćnog trenera: Velibor Pudar napustio klub iz Gabele

GOŠK je u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine sa velikih 4:0 poražen od Veleža, nakon čega je Denis Ćorić odlučio da napusti klupu tima iz Gabele.

Međutim, nije samo on taj koji je odlučio da napusti klub, pošto je ostavku dao i pomoćni trener Gabeljana, Velibor Pudar.

“Hvala GOŠK-u na prelijepih 17 mjeseci provedenih u njihovim redovima. Hvala gospodinu Luji Iliću, Andriji Jurkoviću, Damiru Obadu na izuzetnoj saradnji. Hvala svim igračima na predanom radu i poštovanju. Moja moralna obaveza je da zajedno sa gospodinom Denisom Ćorićem odstupim sa mjesta pomoćnog trenera i trenera golmana, u istom klubu, jer sam radi gospodina Ćorića i produžio saradnju sa GOŠK-om. Mom bivšem klubu želim sve najbolje u nastavku prvenstva i nadam se da će ostvariti zacrtane ciljeve. U meni imate velikog fana koji će svim srcem navijati za vas. Idemo Lavovi” – izjavio je Velibor Pudar.

GOŠK je trenutno u velikim problemima, s obzirom da na posljednjih pet utakmica ne znaju za pobjedu, a u tom periodu su osvojili svega dva boda. Trenutno se nalaze na devetoj poziciji, sa 13 osvojenih bodova.

Postavi odgovor