Printscreen

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Faruk Hadžibegić rekao je za “Reprezentacija.ba” da je Bosna i Hercegovina mogla i do pobjede protiv Finske. 

On je istakao da je ekipa naivno primila golove, ali da treba biti zadovoljan rezultatom.

Bila je zanimljiva utakmica, bilo je šansi. Mislim da smo na kraju napravili dobar rezultat, iako smo sa više mangupluka u igri mogli i pobijediti. Vodili smo i na kraju naivno primili golove, pogotovo onaj drugi iz kontranapada. Sve u svemu, trebamo se zadovoljiti rezultatom jer igrali smo protiv jako ozbiljne ekipe” – rekao je Hadžibegić. 

Faruk je kazao da je igra izgledala dosta bolje u odnosu na raniji period, ali to treba pokazati i u narednim utakmicama.

Ekipa je ostavila utisak da je spremna i dobro organizovana za ovo takmičenje. Izgledalo je dosta bolje u odnosu na raniji period, ali treba kvalitet pokazati i u narednim utakmicama, naročito protiv Francuske koja je favorit za to prvo mjesto. Ne treba ni spominjati kakvu bi atmosferu stvorio eventualni povoljan rezultat na Grbavici. Zašto ne vjerovati u to? Koliko god zvučalo apsurdno, mi moramo imati ambiciju da idemo na to prvo mjesto” – izjavio je on. 

Bosna i Hercegovina će dočekati selekciju Francuske 31. marta.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime