foto: fktuzlacity.com

Dešavanja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine prokomentarisao je Azmir Husić. 

Prvi čovjek Tuzla sitija i član Izvršnog odbora NFSBiH Azmir Husić u razgovoru za “Avaz” govorio je o trenutnom stanju u bosanskohercegovačkom fudbalu.

“Mogu to komentirati samo kao Azmir Husić, ni ispred Tuzle Cityja, ni ispred Saveza, nego kao obični građanin. Sve nam je svima jasno, vidimo mi u zadnjih više od pola godine u kojem pravcu se sve gura i kako to ide. Kompletna javnost zna sve, ali jednostavno, nemamo lijeka” – započeo je Husić, pa nastavio: 

“Mi smo sad u svijetu demokratije, što se kaže. Izvršni odbor broji 15 članova, a tu jedan čovjek ne može ništa uraditi. Jedna ruka ne može nikako pobijediti 14 drugih ruku. Iako podržavam ono što je ispravno, biću samo jedan, dok će 14 biti protiv. Jednostavno, to je tako, moramo čekati bolje vrijeme. Nadam se samo da će vremenom sve doći na svoje mjesto, odnosno da će se umoriti oni koji guraju u pogrešnom smjeru.

Ne znam šta drugo da kažem? Jednostavno, u Tuzla sitiju su opet zadovoljni, s obzirom na to šta nam se spremalo. Tuzla siti nije trebala doći ni do jednog boda, a došla je do dva. Razgovarao sam s ljudima iz Tuzla sitija, bio sam na obje utakmice – i u Banjoj Luci, i u Tuzli”.

Ekstremno nezadovoljan suđenjem nakon posljednjeg duela između Tuzla sitija i Borca bio je i Husref Musemić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime