foto: Privatna arhiva

Fudbaler Zvijezde 09 Igor Blagojević za MeridianSportBH je najavio utakmicu desetog kola Prve lige Republike Srpske protiv Tekstilca.

Zvijezda 09 je u prošlom kolu poražena od Krupe u kanjonu Tijesno minimalnim rezultatom 1:0.

Poraz od Krupe nije uticao na ekipu, čak naprotiv uvidjeli smo na neke naše da kažem ‘dječije’ greške. Tako da mi se okrećemo narednim utakmicama i nadamo se što boljim igrama naše ekipe” – rekao je o prošlom susretu Igor Blagojević.

Zvijezda 09 u narednom kolu dočekuje ekipu Tekstilca.

Sezonu smo dobro otvorili, sa dosta postignutih golova, te malo primljenih. Do utakmice sa Krupom nismo znali za poraz, tako da možemo biti zadovoljni dosadašnjim učinkom i na tome ne treba stajati, te ući u utakmicu protiv Tekstilca sa maksimalnim pristupom i osvojiti tri boda” – istakao je Blagojević, koji je dodao da ne želi o svojim ličnim planovima još uvijek:

“Ne bih puno da pričam o svojim ličnim planovima i dalje sam igrač Zvijezde 09 do kraja sezone, do tada ću dati sve od sebe da pružim dobre partije za ovaj klub ,a posle će vrijeme pokazati šta, kako i gdje“.

Mladi fudbaler nalazi se na radaru mnogih premijerligaša, pošto je na sebe skrenuo pažnju još kada je Zvijezda 09 igrala Premijer ligu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime