foto: Miroslav Tanasković / MeridianSport

Šef stručnog štaba Krupe Vladimir Ilić najavio je utakmicu protiv Borca na “Gradskom stadionu” u Banjaluci u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine i rekao da nije bilo lako sastaviti ekipu s obzirom na nedostajanje par ključnih igrača zbog kartona, ali da očekuje kvalitetnu utakmicu.

“Utakmice protiv Slobode, Kozare i Mladosti u kojima smo slavili u prethodnom periodu daju dodatno samopouzdanje ekipi. Naša bolja igra, nego što je bila u prvoj polusezoni, počela ja davati rezultate i svi smo u klubu presrećni zbog toga. Generalno igramo dobro protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele. Igrači se lakše motivišu za takve utakmice i sigurno je da će i protiv Borca, koji je uz Sarajevo glavni konkurent za titulu, motivacija biti na jako visokom nivou. Neki naši igrači su ranije nosili dres ‘Velikana iz Platonove’ te vjerujem da će oni na poseban način pristupiti utakmici”izjavio je Ilić, a o sastavu pred narednu utakmicu dodao:

“Nije nam bilo lako sastaviti ekipu, s obzirom da nam zbog kartona nedostaju Miloš Karišik, Ajdin Redžić i Toni Jović. Međutim, siguran sam da će igrači koji istrče pružiti svoj maksimum. Respektujemo protivnika i svjesni smo da oni pripadaju samom vrhu našeg fudbala, a to sigurno i njima donosi dodatni pritisak. Utakmica je veoma bitna za obje ekipe, nama su bodovi potrebni za opstanak, a njima za Evropu, pa i titulu. Očekujem kvalitetnu utakmicu s puno šansi u kojoj ćemo svi uživati”.

Utakmica Borca i Krupe na “Gradskom stadionu” je na programu sutra sa početkom od 16:55h.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime