Ivajlo Petev govorio o svojoj budućnosti na mjestu selektora Bosne i Hercegovine

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigraće u subotu utakmicu protiv Kazahstana u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a o tom meču kao i o budućnosti na mjestu selektora govorio je aktuelni strateg “Zmajeva” Ivajlo Petev.

Svaka utakmica je teška ali ja kažem sve zavisi od nas i od našeg pristupa. Neće nam biti lako, mi znamo to, mi smo spremni i moramo ići ozbiljno i jako” – izjavio je Petev, a potom odgovorio na pitanje novinara O kanala” o njegovoj budućnosti u slučaju rezultatskog neuspjeha, odnosno o tome da li će da podnese ostavku:

 “Ne razmišljam, ja mislim da treba da se skupimo i odradimo što je moguće bolje. Izvini, ali ne razmišljam” – jasan je bio selektor Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina će u ovaj veoma važan meč ući bez nekoliko standardnih prvotimaca poput Miralema Pjanića, Rade Krunića, Siniše Saničanina,a meč će zbog suspenzije propsutiti i Denis Hadžikadunić.

 Francuska je trenutno lider grupe D sa 12 osvojenih bodova, Finska i Ukrajina imaju po 5 bodova, a Bosna i Hercegovina i Kazahstan po tri.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Postavi odgovor