Ivković: "Kod nas sve ide svojim putem"

Tomislav Ivković najavio duel Borca i Širokog Brijega. 

U okviru 30. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac će sutra od 19 časova u Banjaluci dočekati Široki Brijeg, a tu je utakmicu najavio Tomislav Ivković.

“Dolazi nam protivnik koji je rasterećen, koji ima novog trenera. Kada je to tako svi igrači se žele dokazati, za njih će to biti fina prilika i izazov da novom treneru pokažu šta znaju. Kod nas sve ide svojim putem, želimo izgledati što bolje i naš je cilj da u ovom momentu ganjamo drugo mjesto. To će nas voditi do kraja da imamo plan i motivaciju. Igrači su motivisani, koncentrisani dobro rade. Ovo je meč u kojem bi i jedni i drugi mogli igrati opuštenije, ali uz maksimanu koncentraciju i motivaciju koji svaki meč očekuje od nas” – rekao je Ivković, pa dodao:

“Samo Cvijanović je zbog povrede koju je dobio u Kupu van stroja, svi ostali su se vratili. Ono što smo odlučili je da smo sve juniore od danas prebacimo u juniorski sastav jer se oni bore za sam vrh i želimo da budu zajedno i da uz našu pomoć i njihov kvaliet osvoje junorsko prvenstvo”.

Postavi odgovor