Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphot

Na vanrednoj Skupštini OFK Beograda izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa predsjednikom Sašom Stojanovićem, koji je potvrdio da će vjerovatno prihvatiti ponudu Zvezdana Terzića da postanu filijala Crvene zvezde.

Na Skupštini je prisustvovalo samo pet delegata Marko Miljković, Zdravko Jokić, Raša Andrejević, Momčilo Minić i Aleksandar Gajović, uz predsjednika Skupštine Ljubišu Đurovića, a ostali članovi su dali ovlašćenje da ih zastupaju.

Pokazano je da osnova za vraćanje OFK Beograda postoji, a to je jedinstvo bivših igrača, radne zajednice, Kluba prijatelja, veterana i novinara. Kao dio ovog jedinstva dobio sam zadatak da ih predvodim do ostvarivanja zajedničkog cilja, a to je da OFK Beograd vratimo tamo gdje pripada. Teorije zavjere, lični interesi i loše procjene dovele su naš klub na najniže grane u svojoj istoriji. Dok se još uvijek neki trude da brane OFK Beograd od Ofkovaca, mi smo na ovoj Skupštini dokazali jedinstvo, kao i istrajnost u borbi za naš klub” – izjavio je Stevanović nakon Skupštine. 

On je rekao da bi prihvatanje ponude da budu filijala Crvene zvezde bila prva injekcija za vraćanje kluba gdje pripada.

Situacija u kojoj je trenutno OFK Beograd ne ostavlja trunku slobode da odbije pomoć od klubova koji trenutno finasijski i organizaciono bolje funkcionišu od nas. Pomoć koju je ponudio Zvezdan Terzić i Crvena zvezda, kao i eventualnu saradnju dva kluba koju je pomenuo, otvara mogućnost da naš klub dobije prvu injekciju pred početak vraćanja. Shvatajući ozbiljnost situacije u kojoj se klub trenutno nalazi, svoje mišljenje sam iznio ljudima koji su me podržali i navijačima. Pomoć u vidu poslovno-tehničke saradnje trebamo da prihvatimo, ukoliko ta pomoć ne remeti integritet i tradiciju našeg kluba” – kazao je Stevanović.

OFK Beograd je pred ispadanjem u četvrti rang takmičenja u državi i trenutno ima isključenu struju na stadionu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime