Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Što se tiče beogradskog Partizana, po riječima predsjednika kluba Ostoje Mijailovića ABA liga može da počne.

Nakon što se sinoć oglasio predsjednik ABA lige Domagoj Čavlović, direktor Cibone i prvi čovjek regionalnog takmičenja uputio je dopis svim klubovima u kojem naglašava da održavanje novog sastanka nema smisla, jer nema najava niti konsenzusa za donošenje odluka neophodnih da takmičenje počne.

Na kraju je po riječima medija iz regiona taj sastanak preko Zoom aplikacije održan bez prisustva predstavnika Crvene zvezde, FMP-a i Cibone. Kakve su odluke donesene još uvijek nije poznato, ali prije tog sastanka gostovanjem na TV Prva, Ostoja Mijailović iznio je svoj stav po pitanju cijele situacije.

“Vratimo se korak unazad. Na prethodnim Skupštinama je usvojen kalendar ABA lige i Partizan je glasao da FMP, iako nije pravno sastavni dio ABA lige, može da se takmiči. Dakle, ABA liga može da počne, pravi se predstava da ne može i to od strane gospodina Nebojše Čovića da tast Filipa Čovića, gospodin Tošković, predsjedava ABA ligom” – rekao je Mijailović i nastavio:

“Mi smo glasali za kalendar takmičenja, mi ne ucjenjujemo ABA ligu. Želimo da se košarka igra, jedinu stvar koju ne možemo da prihvatimo je da tast Filipa Čovića bude predsjednik ABA lige. To je glavna tačka sporenja”.

Na kraju, predsjednik beogradskih crno-bijelih rekao je da mu ne smetaju ni Crvena zvezda, ni FMP, već potezi rukovodstva ABA lige koji rade na štetu jadranskog karavana.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime