Zrinjski
HŠK Zrinjski Mostar/facebook

Sergej Jakirović govorio o Željezničaru i Širokom Brijegu. 

Sergej Jakirović u razgovoru za ZrinjskiTV govorio je o pobjedi protiv Željezničara, te najavio duel sa Širokim Brijegom. 

“Kao što sam i najavio da ćemo biti ozbiljni. To pokazuje veličinu kluba. Nema razloga da se ne nastavimo prezentovati dobro, želimo pobjeđivati bez obzira koliko to nekom zvuči čudno. Nama niko ništa nije poklonio, a tako i mi želimo odigrati maksimalno, pa ako neko uspije da nas pobijedi ili osvoji bod – svaka mu čast.

Kad smo trebali dodati – pucali smo, a kad smo trebali pucati – dodavali smo. Pogotovo kad sam vidio parametre GPS-a… Bilo je puno sprinta i trke, ali mogli smo mirnije privesti meč kraju. Nismo tih posljednjih 15 minuta kontrolisali kako znamo, ali dali smo i šansu igračima koji su manje igrali” – rekao je Jakirović, pa najavio i duel sa Širokim Brijegom: 

“U planu je da bude dodjela pehara, a mi ćemo se pripremiti normalno. Hercegovački derbi za prestiž, a Široki Brijeg je u čudnoj poziciji nakon promjene trenera. Dolazi nam naš prijatelj Ivica Barbarić, pripremit ćemo se maksimalno i probati odigrati dobru utakmicu. Treba se pobjedom oprostiti od navijača pred dodjelu medalja i pehara”.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime