(Credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT)
, Jaramaz iščekuje takmičarski pritisak i početak sezone
(Credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT)

Košarkaš Partizana i jedan od igrača od kojih se očekuje da bude vođa na parketu u narednoj sezoni Ognjen Jaramaz pričao je za klupsku televiziju o ciljevima i očekivanjima crno-belih. 

Izabranici Vlade Šćepanovića okupili su se i počeli pripreme u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, a Jaramaz je jedan od onih što su preko ljeta radili individualno, pa je ovo okupljanje dočekao dosta spremno.

“Preko ljeta sam radio individualno, bilo nam je dozvoljeno da treniramo u posebnim uslovima u halama pa sam iskoristio taj period da radim na sebi i unaprijedim neke segmente u svojoj igri.” – rekao je Jaramaz.

“Nezgodno je pripremati se, a u suštini još uvijek ne znamo za šta.  Jedino što znamo je da neće biti publike, ali to ne utiče na našu motivaciju, svi smo željni igre i ponovnog dokazivanja.” – ističe bek Partizana.

Na pitanje šta očekuje od pripremnog procesa Jaramaz je odgovorio: “Očekujem da se uvedemo u neke osnovne koncepte sa trenerom Šćepanovićem i da uvedemo neke principe kako u napadu tako i u odbrani. Mislim da iz svega toga mogu proizaći samo pozitivne stvari, bićemo izolovani i osuđeni jedni na druge, a to može da utiče na još bolju atmosferu u ekipi.”

Tim Partizana očekuje put u Vrnjačku banju gdje će nastaviti sa procesom priprema, a tamo će se zadržati deset dana. Zvanični datum početka ABA lige za sezonu 20/21 još uvijek nije određen.

2 Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime