Foto: KK Bosna/Facebook

U okviru zaostalog kola Lige BiH u košarci, Bosna će u srijedu od 17h na svom terenu dočekati Bratunac. Dejan Jeftić, košarkaš “Studenata”, za MeridianSport je najavio ovu utakmicu, a komentarisao je i dosadašnje partije svog tima u aktuelnoj sezoni.

I pored toga što je ekipa iz Sarajeva odigrala odlično u većem dijelu proteklih utakmica, pobjede protiv Sparsa i Borca su izostale, a Bratunac u ovaj meč takođe ulazi nakon poraza protiv ekipe iz Banjaluke.

“Mislim da su obje ekipe pod imperativom pobjede. Mi nismo u nekoj zavidnoj situaciji, pošto imamo dosta problema sa povredama. Takođe, igrači koji su potpisali nemaju pravo igranja, pa nam je i to dodatna otežavajuća okolnost. Mislim da smo posljednje dvije utakmice odigrali dobro, posebno protiv ekipe Sparsa, te da se vidi napredak u igri, ali bez dovoljno igrača u rotaciji nismo uspjeli doći do pobjede. Sutra nas očekuje teška utakmica protiv ekipe Bratunca. Mi ćemo se truditi da zaustavimo njihova dva najbolja igrača, Rikala i Ćupa. Spremali smo se prethodna dva dana i nadam se da ćemo doći do povoljnog rezultata za nas” – rekao je Jeftić.

Bosna u dosadašnjem dijelu sezone ima dvije pobjede i pet poraza, ali roster su danas osvježili dovođenjem Miloša Grubora, a u nastavku se očekuje dolazak još nekih igrača.

“Što se tiče naših partija u dosadašnjem dijelu sezone, svakako da ne možemo biti zadovoljni. Imamo dosta problema sa povredama i virusom korona, koja nas je izbacila iz nekog takmičarskog ritma. Vjerujem da će drugi dio sezone biti potpuno druga priča i da ćemo dosta bolje igrati, pošto ćemo imati i veću rotaciju, jer trebaju da stignu igrači na pozicijama četiri i pet, a nadam se i da ćemo riješiti i neke povrede koje su se vukle kroz prvi dio sezone” – dodao je košarkaš kluba iz Sarajeva.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime