Foto: MeridianSport

Jedan od najtraženijih fudbalera Borca u zimskom prelaznom roku Jovo Lukić, za MeridianSport iz Antalije rekao je kako se osjeća povodom interesovanja, ponuda, ali dodao da je fokusiran isključivo na Borac.

Borac u petak igra pripremnu utakmicu protiv Šahtjora, a pred taj susret “crveno-plavi” posebno su motivisani sa obzirom da je protivnik ekipa sa evropskim renomeom.

Ovaj trening je bio klasični taktički trening, radili smo postavku taktike da se spremimo za utakmicu sa Šahtjorom. Generalno pripreme su ovdje teške, spremamo se iz dana u dan i nadam se da ćemo biti spremni za sezonu. Sigurno je velika čast igrati protiv Šahtjora, ali pružićemo svoj maksimum. Nikada nisam obećavao golove, ali uvijek dajem maksimum. Nije nam svejedno, ali prijateljska je utakmica, nećemo lomiti noge jedni drugima” – rekao je Jovo Lukić.

Gorostasni napadač bio je “u tefteru” mnogih skauta tokom prethodne jeseni, interesovanja su postojala, ali on još uvijek nosi dres Borca.

Fokusiran sam na Borac i na naš cilj, a to je plasman u Evropu. Ne mogu reći da me ne zanima, naravno, volio bih da se desi transfer, ali fokus je na Borcu i na ovoj sezoni” – dodao je Lukić.

On je u toku ove sezone do sada postigao osam golova i upisao četiri asistencije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime