Kasum
printscreen

Predsjednik Sarajeva Damir Kasum kaže da je taksu prilikom predavanja žalbe na kaznu koju mu je propisao NFSBiH platio u visini od dvije prosječne plate u Bosni i Hercegovini. 

“Drage bordo prijateljice i prijatelji, oprostite za ovu šalu na početku sa dimnjakom. Trebala mi je vaša pažnja a tu sam na kraju i dobio. Hvala vam na tome. Večeras želim da vam prenesem poruku o dvije nepravde. Jednoj maloj i jednoj velikoj. Mala je sa ovom mojom smiješnom kaznom. Ako sam kriv, odgovarat ću. Platio sam taksu koja iznosi skoro pa dvije prosječne plate u Bosni i Hercegovini. Nemoralno. Ne brinite, platio sam iz svog džepa, ne želim da oštetim klub. Ova druga nepravda me brine mnogo više, a odnosi se na Mladost Doboj-Kakanj. Sutra zasjeda Izvršni odbor NFSBiH na temu licence za ovaj klub. Radi se o zadnjoj prilici da se Mladost spasi pred nepravdom. Ako dopustimo likvidaciju Mladosti, ko je onda sljedeći? Hoćemo li čekati sve dok ne dođu po nas? Pozivam vas da mirnim putem date podršku Mladosti. Jačina čovjeka i našeg kluba se prepoznaje u tome koliko imamo prijatelja. Hvala vam na pažnji i ugodno veče” – napisao je Damir Kasum.

Kasum je danas bio poprilično aktivan na svom “Instagram” profilu, te mu je ovo treća objava vezana uz bosanskohercegovački fudbal. 

Skini MERIDIANSPORTBH APLIKACIJU i budi u toku sa svim sportskim vijestima!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime