Printscreen
, Ko je Nemanja Miljanović?
Printscreen

Nemanja Miljanović je novi trener Mladost iz Doboja kod Kaknja. Ovo je već treći trener koji predvodio ovaj u klub, a tek je prošlo pet kola.

Miljanović je rođen 1971. godine u Tesliću. U ranoj mladost napušta rodni kraj i odlazi u Švedsku. Karijeru je počeo u Elfsborgu u kojem se zadržao punih šest godina. Godine 1996. pravi svoj transfer karijere i prelazi u špansku “Primeru” u redove Herkulesa. U svojoj prvoj sezoni postiže golove protiv Real Madrida i Real Betisa. U Španiji se zadržao tri godine za koliko je odigrao 45 utakmica.

Slijedi povratak u matični Elfsborg u kojem je i završio karijeru. Iako svoju igračku karijeru nije počeo u rodnom Tesliću jeste svoju trenersku vodeći Proleter u okviru Prve lige Republike Srpske. Vodio je još mlađe kategorije Elčea i Sirijanska i bio je pomoćni trener u Elfsborgu. Kao glavni trener vodio je ekipe Sirijanska i Eskilstuna iz Švedske.

Mladost nakon pet odigranih utakmica ima četiri osvojena boda i nalazi se na pretposljednjem mjestu M:tel Premijer lige BiH.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime