Krunić
printscreen

Fudbaleri Leotara ugostiće u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine ekipu Borca, a o tom duelu govorio je strateg tima iz Trebinja Branislav Krunić.

“Svega tri dana nakon teške utakmice protiv Slobode, po teškom vremenu i terenu očekuje nas novo iskušenje u Kupu Bosne i Hercegovine protiv Borca, sa kojim smo igrali još jednu tešku utakmicu prije svega 10 dana u prvenstvu. Igranje na dva fronta je dosta zahtjevno za nas kao ekipu. Dobro je što se igra samo jedna utakmica na našem terenu, jer nemamo dodatno opterećenje putovanja. Kup takmičenje je specifično. Ekipe koje imaju široke ‘rostere’ imaju prednost u ovom takmičenju, što je bilo vidljivo i kod ekipa koje su igrale evropska takmičenja, jer su imale problema u prvenstvu” – rekao je Krunić.

Trener Leotara je napomenuo da je glavni cilj ekipe u ovoj sezoni opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a da će priliku u Kupu dobiti mlađi igrači koji imaju manju minutažu.

igrače, Krunić: “Moramo početi da spremamo igrače za pravilo zaštićenog godišta”
Printscreen

“Nama je od početka osnovni cilj opstanak u Premijer ligi, pa u Kupu nemamo neke ambicije što se tiče uspjeha, tako da ćemo i ovu utakmicu iskoristiti da šansu damo mlađim igračima, odnosno igračima koji su doveli klub u ovu rundu, kako bi mogli da održe igračku formu, jer su uglavnom u pitanju igrači sa manjom minutažom.

Takođe, igraće i oni koji zbog kartona ne mogu da putuju u Tuzlu za vikend, a imamo i dosta povrijeđenih igrača iz utakmice sa Slobodom, koje ćemo morati da poštedimo dodatnih napora, kao što su Milović, Đurić, Zec… Tako da ćemo Kup iskoristiti da damo priliku mladim igračima, koji su potencijal ovoga kluba, da dobiju takmičarske minute protiv renomiranog protivnika. Jednostavno, moramo početi da spremamo igrače za sljedeću sezonu i ‘pravilo zaštićenog godišta’, a utakmice u prvenstvu koje smo mi do sada igrali su sve redom bile neizvjesne i nisu mogli da dobiju pravu priliku” – zaključio je Krunić.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime