FK Krupa/Facebook

Premijerligaš Krupa pokazala je još jednom da je klub koji vodi računa i o onima čija egzistencija zavisi od dobre volje pojedinaca, malim akcijama koje organizuju, a takva jedna potekla je od drugoligaša Omarske.

Član Druge lige Republike Srpske – grupa Zapad, Fudbalski klub Omarska organizovala je akciju u kojoj prodaju sezonske ulaznice za domaće utakmice, sa ciljem pomoći njihovoj šampionskoj ambiciji u ovoj sezoni i prvoligaškim planovima.

Među prvima koji su se odazvali na akciju bili su ljudi iz Krupe, koji su kupili pet karata i pozvali i ostale da učine isto:

Velika je čast i zadovoljstvo objaviti da je Krupa iz Krupe na Vrbasu, klub koji nastupa u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kupio pet godišnjih karata. Posebno se zahvaljujemo direktoru kluba Mladenu Ilicu koji je prepoznao našu akciju i među prvima rezervisao godišnje karte. Krupa je veliki prijatelj našeg kluba. Nebrojano puta su nam ustupili teren za odigravanje pripremnih utakmica, a 2014. godine donirali 300 stolica za novoizgrađene tribine, što nam je bila velika donacija u trenucima kada je to bilo neophodno klubu. Fudbalski zaljubljenici iz Krupe na Vrbasu su mnogo dali fudbalu Republike Srpske. Stvorili su veliki klub vlastitim sredstvima. Za takve ljude se može reći da žive za fudbal” – napisali su iz Fudbalskog kluba Omarska na svom “Fejsbuk” profilu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime