Foto: FK Krupa/Facebook

Prozivkom prvog tima Krupe danas su zvanično počele pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Na prvom okupljanju je prisustvovalo 30 igrača među kojima su Tarik Abdulahović, Vasilije Kolak, David Stjepanović, Đorđe Vuković, Ajdin Redžić, Igor Makitan, Mihael Modić, Nikola Dujaković, Kerim Palić, Miloš Aćimović, Jovan Vladimir Pavlović, Stojan Maksimović, Nikola Mandić, Lazar Nikolić, Miloš Karišik, Emanullah Blažević, Josip Miketek, Stefan Nikolić, Miladin Filipović, Adonis Bilal, Marin Galić, Nemanja Vukmanović, Džafo Hadžić, Danilo Šipovac, Ilija Janković, Slobodan Đekić, Mihajlo Živković, Aleksandar Erak, Ljubinko Tomić i Vladimir Arsić.

Fudbalerima iz kanjona Tijesno obratio se potpredsjednik kluba Dragomir Ilić koji je poželio dobrodošlicu prisutnim igračima i da se što bolje spreme na zimskim pripremama za nastavak sezone.

Jasan je cilj, a to je opstanak u ligi, i nadam se da uz maksimalan trud i zalaganje svih Krupa može i naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH” – istakao je Ilić.

Ekipa je danas odradila prvi trening, a kod kuće će trenirati do 4. februara. Nakon toga tim se seli u Međugorje gdje će biti do 13. februara, a u planu je odigravanje osam pripremnih utakmica, od čega će četiri biti u ovog gradu. Generalna provjera zakazana je 20. februara sa banjalučkim Borcem.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime