foto: FK Olimpik Sarajevo/facebook

Sarajevski Olimpik će u posljednjoj utakmici 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati ekipu mostarskog Veleža. Utakmicu je najavio fudbaler Sarajlija Natan Krepaldi Kruz. 

“Dolazak u Olimpik pokazao se kao pun pogodak. Dobio sam priliku za igru, što je meni bilo najvažnije u tom momentu. Svakako da sam zadovoljan trenutnom situacijom, a nadam se da će biti još bolje u nastavku sezone. Dolaskom trenera Slavka Petrovića dosta smo promijenili ekipu, način na koji igramo, dobro smo se spremili i to je vidljivo na terenu. Ekipa pored dobrih rezultata, pruža i bolju igru na terenu i siguran sam da ćemo uspjeti ostvariti naš cilj” – rekao je Natan Krepaldi Kruz, pa se osvrnuo i na narednog protivnika:

“Velež je vrlo dobra ekipa o čemu svjedoče i njihovi rezultati. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, ali djeluju jako kao kolektiv i svakako da nam predstoji zahtjevna utakmica. Imali smo dovoljno vremena tokom pauze i da se regenerišemo, ali i analiziramo i pripremimo za duel sa Mostarcima. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe na terenu da ostvarimo novu pobjedu”.

Brazilac Kruz je ove sezone odigrao 10 utakmica u dresu sarajevskog kluba, te je na njima upisao dvije asistencije.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime