Foto: Printscreen

Londonski “Plavi” uspjeli su savladati francuskog predstavnika Ren u Ligi šampiona, a glavni čovjek na klupi Čelsija Frank Lampard pričao je o junaku ovog meča u liku i djelu Olivije Žirua koji je u posljednje vrijeme nezadovoljan minutažom.

Francuski napadač osigurao je prolazak Čelsija u narednu fazu takmičenja golom za pobjedu u sudijskoj nadoknadi, a protiv Rena priliku je dobio tek u posljednjih 20 minuta. 

To je stvar selekcije i rotacije. Moramo to da radimo jer igramo na svaka tri dana. Žiru je tu, ali je i Ejbraham je u sjajnoj formi. Ipak, vjerujem da je Oli svjestan koliko je značajan igrač u rotaciji i da sam srećan zbog toga što je sa nama” – rekao je Englez na klupi “Plavih”.

Ako je u nekom trenutku bilo upitno da li popularni “Franki” računa na francuskog napadača i te dileme Englez je otklonio konkretnim odgovorom.

“Naravno da računam na njega. Svaki igrač želi da igra svaki meč, ali je to nemoguće. Ne mogu ništa da učinim kako bi svi bili srećni, Žiru dobija minute, kao danas, biće i mečeva u kojima će startovati. On nam daje mnogo i bitan je, a znam da će dati sve od sebe kada god dobije šansu” – objasnio je Lampard.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime