(Photo by Sean M. Haffey/Getty Images)

Iz perspektive Lebrona Džejmsa okolnosti su ono što će ovu NBA sezonu učiniti izuzetnom u istoriji, a ne Los Anđeles Lejkersi ili Majami Hit.

Kao kada roditelje upitate koje dijete više voli tako su se predstavnici medija postavili prema “Kralju” Džejmsu kada su mu postavili pitanje da li će potencijalna titula osvojena protiv franšize sa Floride čije boje dresa je branio četiri sezone imati veći značaj u njegovim vitrinama od onih prethodnih.

“Iskreno, nema neko veće značenje za mene što igramo protiv Majamija u NBA finalu. Dovoljno je teško to što treba preći put da bi stigli ovdje, a kada se dočepate Finala zaista nije bitno ko je na drugoj strani” – kaže Džejms. 

On je takođe istakao da nikada u karijeri nije bio fokusiran u ovolikoj mjeri, čemu je vjerovatno veliki doprinos dao i NBA “Bubble”, kao i okolnosti u kojima se sezona privodi kraju.

Inače prve dve titule NBA šampiona Lebron je osvojio upravo sa Majamijem (2012. i 2013. godina), a treća je ona istorijska nakon velikog preokreta protiv Golden Stejt Voriorsa 2016. godine.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime