foto: NFSBiH

Novi kvalifikacioni meč se približava i sve misli bosanskohercegovačkih reprezentativaca usmjerene su ka selekciji Francuske, utakmicu je za zvanični sajt fudbalskog saveza najavio Stjepan Lončar. 

“Imali smo dovoljno vremena između utakmica sa Finskom i Kostarikom da se pripremimo za težak meč koji nas očekuje protiv selekcije Francuske. Siguran sam da će svako ko istrči na teren u srijedu dati sve od sebe da na najbolji način odgovori na zahtjeve koji su pred nama. Najvažnije je da se pridržavamo uputa stručnog štaba i da budemo čvrsti i agresivni. Da odigramo jaku utakmicu i pokušamo da ostvarimo rezultat koji bi razveselio sve naše navijače”započeo je Stjepan Lončar, pa je dodao: 

“Francuska je ekipa koja je opasna u svim linijama. Odbrana, vezni red, napad, sve im je na visokom nivou. Igramo protiv svjetskih prvaka i tu se nema šta izgubiti. Bacaćemo se na glavu ako treba, pokazati sve što znamo i nadam se da ćemo imati sreće i da ih možemo iznenaditi. Vjerujemo u nas i učinićemo sve kako bismo napravili pozitivan rezultat protiv velike reprezentacije”. 

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Francuske na programu je u srijedu od 20:45h na stadionu “Grbavica”

1 komentar

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime