Modrić
Foto: Vincent West/Reuters

Hrvatskom “direktoru” veznog reda Luki Modriću na ovo ljeto ističe ugovor sa Real Madridom, a ovaj španski klub je spreman da zbog njega napravi presedan, prenosi “AS”.

Luka Modrić, koji trenutno ima 36 godina i ove sezone oduševljava fudbalsku javnost sa svojim potezima, količinom energije i trke na terenu te sa lucidnim dodavanjima za svoje saigrače.

Zbog svega toga je Real Madrid spreman da ponudi produženje ugovora ovom fudbalskom veteranu, jer mu ističe na ljeto i klub jednostavno ne želi da ga ispusti.

Real,Madrid, Sve za Modrića: Real Madrid veznom igrač nudi skoro pa nevjerovatan ugovor
Foto: REUTERS/Juan Medina

Ovaj novi ugovor bi prema pisanju španskog lista “AS-a” bio jedan svojevrsni presedan te bi zaista pokazao da je Real Madrid spreman da učini sve ne bi li Modrić produžio ugovor sa njima.

Naime, oni će Modriću ponuditi produženje ugovora na 1+1 čime bi ovaj hrvatski reprezentativac ostao na “Santijago Bernabeu” do 2024. godine.

To bi bilo skoro pa nevjerovatno, jer Real Madrid i većina elitnih klubova ne nudi “veteranima” ugovore duže od jednu godinu što na kraju krajeva pokazuje koliko oni cijene Hrvata.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime